Bestemmingen Costa Rica

10x mooiste foto’s van Costa Rica

10x Costa Rica

Costa Rica een land in Centraal Amerika waar je zoveel kunt zien. En dan voornamelijk de vele dieren. Dat kun je ook wel terugzien in mijn 10x mooiste foto’s van Costa Rica. Als je Costa Rica bezoekt dan zie je ongetwijfeld een luiaard en als je geluk hebt ook een tucan. Helaas zijn beide niet altijd even gemakkelijk te fotograferen. Maar genoeg andere dieren die zich wel laten fotograferen. Dus hierbij mijn mooiste foto’s van Costa Rica.

10x Costa Rica

10x Costa Rica

10x Costa Rica

10x Costa Rica

10x Costa Rica

10x Costa Rica

10x Costa Rica

10x Costa Rica

10x Costa Rica

10x Costa Rica

Dat waren de mooiste foto’s en ook met mooie herinneringen. Nou moet ik wel zeggen dat foto nummer één eigenlijk niet in Costa Rica is genomen. Maar omdat ik van Panama geen 10x mooiste foto’s heb dacht ik, ik plaats die foto hierbij. De foto met de man in de boot heb ik genomen in Tortuguero. Ik vond het een mooie kleurrijke foto waar je goed in kunt zien dat iemand zijn passie uitvoert in een prachtig gebied. De laatste foto is genomen in de kustplaats Jaco. Die foto heeft een mooie achterliggende gedachten. Terwijl ik de foto maakte waren er net daarvoor twee walvissen aan de horizon te zien. En je kon ze zien “jumpen” in het water, een moment dat ik hoopte te zien in Vancouver. Maar helaas toen niet voorkwam. Dus dit moment was erg speciaal.

Welke foto spreekt jou het meeste aan?

Ook benieuwd naar mijn mooiste foto’s van Oost Canada en West Canada? Ze zijn weer totaal anders maar ook zeker de moeite waard om te bekijken. 

1 Comment

  • Renée
    19 september 2016 at 16:16

    Wow, prachtige foto’s!

  • Leave a Reply