Persoonlijk

Even een korte update

Mexico

Inmiddels ben ik al een tijdje in Mexico en begin ik morgenochtend aan mijn eerste werkdag als vrijwilliger. Ik verblijf al een paar dagen in het kleine koloniale stadje Valladolid. Afgelopen weekend heb ik het gezin, waar ik verblijf, leren kennen. Bestaande uit vader, moeder en dochtertje van anderhalf jaar oud en oma. Het jonge gezin heeft een eigen taco-restaurantje en zoekt voornamelijk daarvoor hulp. Maar daarnaast is het verzorgen en spelen met hun dochter ook belangrijk.

Ik heb de afgelopen weken al heel wat mooie plekjes van Mexico gezien. Daar zal ik in een volgende update wat meer over vertellen. Deze korte update is meer een mededeling eigenlijk. Vandaag heb ik namelijk perrongeluk al mijn reisfoto’s van de afgelopen zes maanden verwijderd van mijn computer. Gelukkig heb ik de meeste mappen op Google-Drive staan. Maar de map van Mexico nog niet. Helaas stonden de mappen niet netjes in mijn prullenbak, maar zijn ze echt verdwenen van mijn computer. 
Ik heb via een bestandje het één en ander terug weten te krijgen maar lang niet alles. Doordat ik dus al die mappen met foto’s nu niet meer makkelijk op mijn computer heb staan wordt het werken aan mijn blog iets lastiger. Daarnaast ga ik nu beginnen met vrijwilligerswerk voor vier weken. Daarom komen er de komende twee weken iets minder artikelen online. Ik moet eerst mijn computer weer even organiseren en de tijd zien te vinden om rustig goede artikelen te schrijven. 

Verder gaat alles goed. Ik heb de afgelopen tijd in Mexico hele leuke mensen leren kennen. Dat is ook zeker één van de hoogtepunten van reizen. Je ontmoet zoveel aardige andere reizigers of locals. En oh oh, wat is Mexico een mooie en divers land. Ik ben er nu al iets meer dan een maand en nog steeds ben ik nog niet uitgekeken. Sterker nog ik denk na mijn vrijwilligerswerk nog wel een maand rond te reizen. 

Voor nu laat ik het eventjes hierbij. Maar ik werk hard aan nieuwe leuke en interessante artikelen. Bedankt dat jullie mijn artikelen lezen en reageren. Ik vind het altijd erg leuk om alle reacties te lezen, dus blijf zeker reageren. 

Liefs,

Emma

1 Comment

 • Annemieke
  8 november 2016 at 15:46

  Hoi Emma,
  Heel jammer van je foto’s, ik kan me heel goed voorstellen dat je baalt. Maar zo als de Engelsen zeggen: ” there’s no point crying over spilt milk”.
  On you go, naar het volgende avontuur. Let je goed op hoe je lekkere taco’s moet maken? Kunnen wij ze straks van jou weer proeven!
  Annemieke

 • Leave a Reply