Persoonlijk Uitgelicht

Interview Emma

Hi lezer! Leuk dat je benieuwd bent naar wie achter deze blog zit.

Mijn naam is Emma, 24 jaar en woonachtig in het midden van Nederland; Utrecht.

Waarom ben je een blog begonnen?” Omdat ik allereerst veel van reizen houd en niet alleen het reizen zelf, maar alles wat erbij komt kijken; het uitzoeken van goedkope tickets tot het vastleggen van mooie herinneringen. Voor mij hoeft dit overigens niet naar de andere kant van de wereld te zijn, in Nederland is ook veel onopgemerkt. En ik merkte zelf dat ik het fijn vond om, wanneer ik naar een plek ging, om op het internet te zoeken naar de leuke hotspots of de goede restaurantjes en of tips voor die plek. Dus daarom leek het mij leuk om ook mijn tips en plekken te delen. Ik hoop tenslotte dat ik niet de enige ben die van die leuke spot afweet maar dat meer mensen er iets aan hebben. 

“En dan nu persoonlijk?” Mijn naam weet je inmiddels al, maar wat mij verder bezig houdt nog niet. Een aantal dagen in de week werk ik als Shift Supervisor bij een welbekende koffieketen. Dit doe ik al een aantal jaar en nog altijd met veel plezier. In mijn vrije dagen probeer ik buiten te zijn. Tegenwoordig ben ik graag in het bos te vinden met mijn hardloopschoenen aan of maak ik leuke stedentrips.

“Maar studeer je dan niet?” Nee, ik ben gestopt met mijn studie. Wel volg ik een thuisstudie Spaans. Ik vind de Spaanse taal erg mooi en wil graag beter Spaans kunnen spreken. Ik heb al twee cursussen gevolgd, in Nederland en in Spanje, dus een woordje Spaans kan ik wel. Me encanta la lengua Espanol, y tu? En in mei 2016 ga ik voor langere tijd naar Centraal -Amerika dus dan hoop ik het nog beter te spreken.

“Waar komt je reislust vandaan?” Ik denk dat mijn ouders daar een grote rol in spelen. Vroeger toen ik klein was zijn wij, in het begin met een grote tent, later met een caravan door heel Europa op vakantie geweest. Zo heb ik al heel wat landen bezocht. Nu ik ouder ben en we niet meer als gezin op vakantie gaan, vind ik het nog steeds leuk om elk jaar nieuwe plekken te ontdekken. Zo staan er zeker nog een aantal landen en steden op mijn verlanglijstje. En een aantal daarvan zal ik volgend jaar, als ik alleen op reis ga, kunnen afstrepen.

Ben jij als lezer geïnteresseerd wat er in Nederland of het buitenland te ontdekken valt? Waar je nog echt een keer naar toe moet? Of misschien wel handige reistips nodig hebt? Dan kun je die hier vinden!

Als ik straks op reis ben, dan zal je dat natuurlijk ook in mijn blogs teruglezen.

Laat je hier inspireren om nieuwe plekken te ontdekken.