Interviews

Reisinterview #2

reisinterview

 

sharonWie: Sharon (23, Commercieel medewerker) Waar: Utrecht

Waar ben je voor het laatst naar toe geweest?
Het lijkt alweer zo lang geleden, maar dat was Parijs. Ik ben hier samen met mijn vriend geweest voor een lang weekend. We verbleven in een klein hotelletje in de wijk Mont Martre. Vanuit het hotel konden we zo naar de Basilique du Sacré-Cœur lopen en ook nog eens heel makkelijk naar het metro station om naar alle bezienswaardigheden in Parijs te gaan.

Waar ga je naar toe in je eerstvolgende vakantie?
Onze eerst volgende vakantie gaat naar Bali. Een hele lange reis van ca. 18 uur staat ons te wachten maar ik verwacht er veel leuks voor terug te krijgen!

Wat hoop je daar te ontdekken/zien/proeven?
We hebben samen met de familie een huis gehuurd aan het strand, hier schijnen elke ochtend rond 06.00 uur hele groepen met dolfijnen langs te komen, deze wil ik natuurlijk ook graag zien! Verder lijkt het me geweldig om bij de rijstvelden/thee plantages/ tempels te gaan bekijken en niet te vergeten; ontspannen.

Hoe plan jij je reis?
Vaak plan ik mijn reis last minute. Als er een leuke aanbieding is kan het vaak een heel hoop schelen. Zo ben ik afgelopen jaar ook last minute 2 weken naar Curaçao geweest samen met mijn zus.

Wat besteed je meestal aan een vakantie?
Dat is heel erg verschillend en durf ik zo niet te zeggen, het ligt eraan of het een reis is dicht bij huis of juist wat verder weg. Is er einde van het jaar nog wat over, dan ga ik ook graag op wintersport.

Wat mag absoluut niet ontbreken in je koffer of backpack?
Een goed boek!

Heb je ooit een moeilijke situatie meegemaakt op reis en hoe heb je dit opgelost?
Gelukkig niet..

Wat was je minder leuke bestemming of reis?
Turkije, in verband met het slechte weer dat ik daar steeds weer tref….

Welke plek, waar je al een keer bent geweest, zou je nog eens willen bezoeken? Ik zou graag nog eens teruggaan naar Koh Samui en Koh Phi Phi (Thailand) om te gaan duiken.

Welke plekken staan op jouw verlanglijstje?
Er staat nog heel veel op mijn verlanglijstje, eigenlijk wil ik overal wel heen maar wat nu bovenaan staat is een trip langs alle Caribische eilanden

Welke bestemming(en) of tip(s) wil je nog delen met ons?
Download de app van Ticketspy op je telefoon. Hier staan heel vaak leuke vakantie aanbiedingen tussen.

Wat is je mooiste vakantiefoto?
Deze foto is afgelopen jaar genomen op een heerlijk (super wit) strandje op Curaçao. Steeds als ik naar deze foto kijk krijg ik zin om terug te gaan naar dit geweldige eiland!

No Comments

Leave a Reply