Persoonlijk Video

Video| Mexico deel 1

Mexico

Eindelijk is het dan zover: de allereerste video op mijn YouTube kanaal staat online. Achter de schermen ben ik druk bezig met het editen van de volgende video. Het wereldje van video’s maken en vervolgens bewerken is helemaal nieuw voor mij. Dus het duurt uren, dagen soms weken totdat een video af is. Maar het is super leuk om te doen. Dus ik ga door! Uiteindelijk wordt het makkelijker en kan ik sneller nieuwe video’s uploaden.

Deze eerste video over Mexico is samengesteld door mijn broer Leonard. Dus alle credits gaan naar hem. Maar alle volgende video’s zullen bewerkt zijn door mij. Ik heb meer dan genoeg videomateriaal dus stay tuned. Wil je niks missen en mij supporten? Dan vind ik het heel tof als je één van de eerste bent die zich op mijn YouTube kanaal abonneert. Het is gratis en je krijgt geen reclame. Je krijgt alleen een melding als ik een nieuwe video upload.

Genoeg gekletst. Veel plezier met kijken.

Klik hier voor de video!

2 Comments

 • Annemieke
  2 augustus 2017 at 19:38

  Een beeld zegt soms meer dan 1000 woorden.
  Een leuk idee om ook op deze manier over Mexico te vertellen.
  Ik ben benieuwd naar je volgende impressie

  • Emma
   2 augustus 2017 at 20:42

   Ja dat vond ik ook! Gelukkig heb ik nog heel veel materiaal om leuke video’s te maken. Ook over de overige landen in Centraal- Amerika.

  Leave a Reply